Medya

Yemek tarifleri ile ilgili program ve yarışmalar

28 Eylül Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün Kartaş kimdir? Menüsü kaç puan aldı?

28 Eylül Salı günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yarışacak olan yarışmacı Ogün Kartaş kimdir? Hangi menü ile yarışmaya katıldı ve bu menü diğ..
Devamı >>

27 Eylül Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Eroğlu kimdir? Menüsü Kaç puan aldı

Başarlı sunucu tarafından hazırlanıp sunulan Yemekteyiz yarışmasında 27 Eylül - 1 Ekim haftasının yarışmacıları belli oldu. Bir birinden renkli ve eğl..
Devamı >>

Masterchef Türkiye dün akşam kim elendi?

Masterchef Türkiye'de dün akşam kim elendi sorusu yarışmayı takip edenler tarafından sıklıkla sorgulanıyor.TV8 kanalında ekranlara gelen başarılı yarı..
Devamı >>

13 Eylül Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz

13 Eylül Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezona bomba gibi start veriyor. Başarılı sunucu ve oyuncu Zuhal Topal tarafından sunulacak olan yar..
Devamı >>

Masterchef'te yarışmacıları ve izleyicileri çileden çıkartan sahne.

TV8 kanalının başarılı yarışma programı Masterchef Türkiye yeni bölümleriyle ekranlara gelemeye başladı. Acun Medya tarafından hazırlanıp yayınlanan v..
Devamı >>

Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen yüzü Zuhal Topal yeni kanalı TV8 ekranlarında Yemekteyiz programını sunmaya başlayacak. Başvuruları başlayan programda en çok merak..
Devamı >>

Masterchef Türkiye 2021 yeni bölümleri ile başlıyor

TV8 kanalının başarılı yarışma programı Masterchef Türkiye 2021 yeni bölümleri ile bugün ekranlara geliyor. Çok fazla izleyici kitlesine sahip olan y..
Devamı >>

Zuhal Topal'la Sofrada

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada haftanın final günü kim kazandı. Haftaiçi hergün ekranlara gelen yarışma programında form..
Devamı >>

Daha Fazla