Lezzet Düşkünleri 25 Mayıs Pazartesi

Tv 8 ekranlarında yeni bir yemek yarışması heyecanı başlıyor. Seda Sayan İle Yemekteyiz'den sonra yeni bir yemek yarışması ile Tv 8 ekranları yine dopdolu geçecek. Sunuculuğunu ünlü şef Gabriele Sponza'nın yaptığı program ilk bölümü ile 25 Mayıs Pazartesi günü saat 15:45'te ekranlarda olacak. Program formatı gereği 5 yarışmacı her gün yardımcıları ile birlikte kendilerine verilen menüleri verilen süre içerisinde yaparak oylamaya tabi tutulacaklar. Hafta bitiminde bir yarışmacı çiftin eleneceği programda yarışmacılar yaptıkları yemekleri detaylı bir şekilde seyirciye anlatacaklar. Sunucu Gabriele Sponza kimdir? Programın fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Gabriele Sponza ile ilgili seyirci araştırmaya yapmaya başladı. Ekranlarda yeni yeni gördüğümüz Gabriele Sponza daha önce 24 Kitchen kanalında Yemek Aşkına programının sunuculuğunu yapmaktaydı. Yeni sezonunda Tv8 ekranlarında olacak olan Gabriele Sponza yarışma boyunca bizlere gün yüzüne çıkmamış lezzetli tarifleri ve mutfak sırları gösterecek.
1.Gün Yarışmacıları: Boğaçhan Tuzcu ve Taylan Sapmaz
Boğaçhan bey 27 yaşında.Aslen Rize'li olan yarışmacı doğma büyüme Ankara'da yaşıyor.Kendine güvenen yarışmacı isminden aldığı hırs ile birinci olmaya kararlı olduğunu belirtiyor. Ekip arkadaşınada oldukça güvenen yarışmacı yarışmada iddialı rakipler arasında yerini alıyor. Yardımcı Taylan bey 27 yaşında ve Manisa'lı. Marmariste yaşayan Taylan bey kimseye şans tanımayacaklarını ve yarışmayı kendilerinin kazanacaklarını belirtiyor.
Yarışmacıların Menüsü:
Ekşi Kremalı Pancar Çorbası
Avakado Püresi Yatağında Risotto Topları
Cheddarlı Patates Püresi
Beef Wellington,Sotelenmiş Sebzeler İle
Yarışmacı Boğaçhan bey ve Taylan bey toplamda 19 puan alarak seyirci oylamasına doğru beklemeye koyuldular.
Yarışmayı Kaçıranlar ve Tekrar İzlemek İsteyenler İçin :
Lezzet Düşkünleri 1. Bölüm İzle! 25 Mayıs Pazartesi
Dikkatinizi Çekebilir
12 Mayıs Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim Aleyna Kimdir? Menüsü Kaç Puan Aldı? En Hamarat Benim Aleyna Şener Nereli Ve Kaç Yaşında?
Beş yarışmacının amansız rekabeti En Hamarat Benim'de devam ediyor. Kadir Ezildi'nin sunumuyla Fox TV ekrnlarında hafta içi her gün izleyici ile buluş..
Tamamını Oku >>
11 Mayıs Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim Fatma Meral Kimdir? En Hamarat Benim Fatma Meral Bektaş Nereli Ve Kaç Yaşında?
Kadir Ezildi'nin sunduğu En Hamarat Benim bugün de büyük heyecanla devam ediyor. Günün yarışmacısı 15 bin lira ödül için rakipleriyle kıyasıya mücad..
Tamamını Oku >>
11 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak Kimdir? Yemekteyiz Selim Burak Şahin Nereli Ve Kaç Yaşında?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın 3. gününde de büyük bir heyecanla devam ediyor. İddialı rakipler 15 bin lira için kıyasıya rekabet ediyor. Günün ..
Tamamını Oku >>